Adm. direktør i Scania China Strategic Office, Mats Harborn, overrekker gullpris til Xu Yurong hos transportselskapet Qingfeng.
Adm. direktør i Scania China Strategic Office, Mats Harborn, overrekker gullpris til Xu Yurong hos transportselskapet Qingfeng.

Rundet 3 mill. km med Scania-lastebiler

To lastebiler av merke Scania er kjørt over 3.000.000 km hver i Kina.

Disse er de første som har rundet 3 mill. km i dette landet. Da dette ble feiret nylig, medelte Scania i Kina at de vil dele ut priser til alle Scania-er i landet når de runder 2 og 3 mill. km; En sølvpris for 2 og gullpris for 3 mill. km.

Transportselskapet Qingfeng i Wenzhou i Zhejiang-provinsen kjøpte de to 4-serie-lastebilene i 2003 og 2004. Siden da har de kjørt på den 1300 km lange Wenzhou-Guangzhou-ruten. Strekningen byr på krevende fjellveier. De to bilene har gått døgnet rundt med sjåfører fordelt på tre skift.

Alle bilene over 1,3 mill. km

- De siste ni årene har disse lastebilene vist at de er til å stole på. De har prestert fantastisk, sier Xu Yurong hos Qingfeng.

- Derfor har vi gradvis kjøpt flere. Nå har vi ti Scania-er i flåten vår. Lastebilen som har kjørt kortest rundet 1,3 mill. km nylig.

Dieselforbruket ligger på 3,5 liter på mila. Ifølge Xu er Scania-forbruket 15% lavere enn på andre kjøretøy de har.

En strålende fornøyd adm. direktør i Scania China Strategic Office, Mats Harborn, var på plass og delte ut gullplaketter for å markere de to milepelene.

- Dette er et viktig markering for Scania i det kinesiske markedet. Våre lastebiler har vist at de kan gi våre kunder ekstra kjørelengde og en enestående driftsøkonomi. Dette er noe kinesiske kunder i økende grad etterspør, sa han til de fremmøtte.

 

Forsiden nå