Prosjektleder Torbjørn Vinje i Norsk Kommunalteknisk Forening er godt fornøyd med Miljø & Teknikk / Kommunalteknikk 2013.
Prosjektleder Torbjørn Vinje i Norsk Kommunalteknisk Forening er godt fornøyd med Miljø & Teknikk / Kommunalteknikk 2013.

Salgsrekord på Miljø & Teknikk / Kommunalteknikk 2013

Miljø & Teknikk / Kommunalteknikk arrangeres for 20. gang 13.-15. mai 2013, og opplever salgsrekord første gang messen arrangeres på Telenor Arena.

- Helt siden vi tok beslutningen om å velge Telenor Arena (TA) i august 2011, har vi merket store forventninger blant utstillerne, sier prosjektleder Torbjørn Vinje i Norsk Kommunalteknisk Forening (NKF). 

Messen eies av KS (Kommunesektorens organisasjon) og NKF, og er trolig den eneste i sitt slag som omfatter all lokal infrastruktur.

Målet er å tilby næringsliv og kommunaltekniske virksomheter et sentralt møtested for kunnskapsheving om produkter, fag og fagpolitiske spørsmål.

Salgsrekord


- Hallen er på det nærmeste full, og i tillegg er også deler av utearealet tatt i bruk, sier en entusiastisk Vinje.
- Totalt har vi solgt over 5 500 m 2, fordelt på 161 utstillere. VA-området dominerer, men det er også bra representasjon på andre områder som kommunalteknikerne tradisjonelt er opptatt av.

I tillegg til utstillingen arrangeres en rekke seminarer, befaringer og konkurranser i løpet av de tre dagene.

Hvem har Norges beste...?


- Jeg vil spesielt trekke fram kåringene i konkurransene Norges beste uterom 13. mai, Norges beste drikkevann 14. mai og Norges beste kommune i vedlikehold av skolebygg 15. mai, sier Vinje.

Årets kommunaltekniker


Årets kommunaltekniker, som er opprettet av NKF, deles ut for første gang på scenen 13. mai. Målet er «økt fokus på kommunalteknikk som fag, og en bevisstgjøring av hvor viktig kommunalteknikken er for både innbyggere og næringsliv i et velfungerende lokalsamfunn».

Reisestipend på 50.000


Den siste dagen er det et spesielt fokus på ungdom og rekruttering. NKF deler ut 50.000 i reisestipend til en eller flere personer som tar utdannelse med relevans innen de kommunaltekniske fagområdene. Alle universiteter, høgskoler og fagskoler med teknisk utdannelse, har fått en spesiell invitasjon til onsdagen.

Messearrangørene har som mål å ha 5000 besøkende innom i løpet av dagene.

Forsiden nå