ROBUST: Man kan ikke hevde så mye annet enn nettopp det, Robust, om Mercedes-Benz G-Klasse. Foto: Mercedes-Benz
ROBUST: Man kan ikke hevde så mye annet enn nettopp det, Robust, om Mercedes-Benz G-Klasse. Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz G-Klasse blir enda tøffere

Med Professional Line eksteriør får G-Klasse et enda mer terrengpreget utseende.

Publisert

Eksteriørpakken har som standard gitter foran hovedlyktene, skvettlapper foran og bak, og 18-tommers felger med grovere dekk. Professional Line har forventet norsk salgsstart i første kvartal av 2022, skriver Bertel O. Steen i en pressemelding.

- Den nye utstyrslinjen bringer G-Klasse enda nærmere sine terrengrøtter, og med en økning i individualiseringsmuligheter vil kundene kunne tilpasse sin Geländewagen enda mer unik enn før, sier konserndirektør Kjetil Myhre i Mercedes-Benz Norge, hos Bertel O. Steen.

Robuste detaljer

Utstillingsbilen fra IAA MOBILITY 2021 har et høyt nivå av ekstrautstyr med blant annet utvalgte elementer fra G manufaktur-serien. Disse forsterker det robuste utseendet ytterligere, spesielt med den iøynefallende G manufaktur copper orange magno lakkeringen. Som en god kontrast er taket, støtfangere og hjulbuer utført i G manufaktur night black magno. Andre elementer inkluderer Professional reservehjulsholder på bakdøren, og takstativet hvor blant annet telt kan reises. Hjulene er i matt svart for et harmonisk helhetsutseende. Speilhusene og Mercedes-stjernen er også utført i svart som en del av den valgfrie nattpakken.

TELT PÅ TAKET: Det er mulig med Mercedes-Benz G-Klasse. Foto: Mercedes-Benz
TELT PÅ TAKET: Det er mulig med Mercedes-Benz G-Klasse. Foto: Mercedes-Benz

Nye pakkestrukturer

Professional Line eksteriør gir et spennende førsteinntrykk av de reviderte pakkestrukturene for Mercedes-Benz G-Klasse. Listen over standardutstyr er utvidet, og utstyr som mørktonet glass for de bakre sidevinduene og bakruten, Ambient Lighting med 64 farger og forberedelse for bakseteunderholdning er nå standard. Nye utvendige og innvendige utstyrslinjer vil gjøre det lettere for kundene å konfigurere sin perfekte G-Klasse, og den nye strukturen har forventet norsk salgsstart i første kvartal av 2022.

I tillegg til den nye utstyrslinjen Professional Line eksteriør, vil ytterligere Exclusive Line og AMG Line være tilgjengelig. Innvendig kan kunden velge mellom standardinteriør, Exclusive interiør og Superior interiør. De individuelle pakkene kombinerer de mest populære utstyrsvalgene og understreker dermed de forskjellige egenskapene til G-klasse. Det vil fortsatt være mulig for G-Klasse-kunder å kunne konfigurere sin egen personlige drømmebil gjennom det brede utvalget av tilpasningsmuligheter som tilbys av G manufaktur.

Powered by Labrador CMS