Hege Eike Lie blir leder for Continental i Norge.
Hege Eike Lie blir leder for Continental i Norge.

Ny leder for Continental i Norge

Hege Eike Lie tar over stillingen som market manager for Continental Dekk Norge AS.

Publisert

Lie, som snart har jobbet 15 år i Continental, begynner i stillingen 1. september 2018. Hun tar over for Michaela Platt-Stoeber som har vært market manager i to år, og som nå reiser tilbake til Tyskland.

Hege Eike Lie kommer fra stillingen som marketing manager personbil i Norge, samt interim salg og marketing manager truck i Norge.

- I og med at jeg snart har jobbet 15 år for selskapet kjenner jeg organisasjonen godt. Jeg gleder meg til å fortsette jobben med de langsiktige planene vi har lagt. Jeg vil ha fokus på å gjennomføre planene vi har lagt for å fortsette å vokse, sier Hege Eike Lie.

Lie er 39 år gammel, og er utdannet siviløkonom med spesialisering innen mikro- og makroøkonomi på BI. Hun startet i Continental i januar 2004 på kundeservice. Hun var videre trainee hos Continental i Hannover i 1,5 år, hvor hun ble opplært innen prising, produkt, PR, B2C og B2B brand communication.

Hun reiste så hjem til Norge og ble nordisk marketing manager, med ansvar for å koordinere markedsaktiviteter i Norge, Sverige, Finland og Danmark, i tillegg til jobben som key account manager for nordiske kunder. Samtidig gjennomførte hun et internt «international management program» over åtte måneder.

Nå gleder hun seg til sin nye rolle.

- Jeg blir ekstremt motivert av å se kollegaer utvikle seg. Man må tørre å gjøre feil, det er feil man lærer av. Dette er en viktig del av vår kultur, og det skal jeg videreføre.

Hege Eike Lie mener også hele bransjen går inn i en spennende tid.

- En ting som er 100% sikkert, er at tidene forandrer seg, og utviklingen i bransjen skjer raskere og raskere. Hvordan man eier og bruker bil i fremtiden vil trolig endre seg. Biler vil kjøre av seg selv og kanskje det ikke blir vanlig å eie sin egen bil. Uansett trenger også fremtidens biler dekk, men hvilke aktører som vil påvirke markedet kan nok endre seg. Vi i Continental må derfor utvikle oss i takt med markedet og noe av min jobb vil være å legge til rette så organisasjonen er i stand til, og motivert til endringene som kommer. Samtidig er det viktig å ha det gøy mens vi er på jobb. Jeg har hatt det gøy i snart 15 år, og er stolt av å være en del av dette laget, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier hun.