Festet frontruten med spennbånd

Denne bulgarske trekkvogna, med en danskregistrert tralle merket med DB Schenker på sidene, ble stoppet av politiet fordi den var trafikkfarlig.

Publisert Sist oppdatert

Bil og tralle hadde skader etter minst en kollisjon da den ble stoppet fredag 23. januar. Den bulgarske sjåføren fortalte politiet at skadene hadde skjedd for tre dager siden og at han nå var på vei til Sverige for å reparere.

- En bilist tipset politiet om denne bilen som var på vei sørover på E6 ut av Oslo. Vi fikk sjåføren av vogntoget til å kjøre til Taraldrud kontrollstasjon for nærmere sjekk av kontrollører fra Statens vegvesen. Nå får den hjullås og sjåføren blir anmeldt, sier politibetjent Alexander Herde i politiets tungbilpatrulje til AT.no.

Frontruta har mange sprekker og gir dårlig sikt. Den er festet med en stropp. Det er en glippe mellom ruta og førerhuset på venstre side.
Frontruta har mange sprekker og gir dårlig sikt. Den er festet med en stropp. Det er en glippe mellom ruta og førerhuset på venstre side.

 

Vogntoget er satt i arrest med hjullås til det blir hentet av en tungberger. Sjåføren ble ikke arrestert, men vil etter all sannsynlighet likevel ha tilhold i trekkvogna til den blir fjernet fra stasjonen.

Vogntoget var på vei tom ut av Norge da det ble stoppet. Sjåføren snakket om en leveranse i Norge, men han skal ha lagt igjen papirene på leveringsstedet.